Tuesday, June 7, 2011

Sweet dream or nightmare huh?

:')

Malam semalam aku mimpi dia.

Aku tak rindu dia, tak ingat kat dia pun,tapi tiba-tiba je mimpi dia.

And aku dah lupakan dia kot. Dah tak ingat dia lagi. Dah lupa habis ar. Zero okay, ZERO!

Aku mimpi dia, dia duduk kat depan aku dalam majlis ape ntah. Dia pakai baju melayu.

Then, ade orang kat sebelah dia pass kan something kat dia untuk bagi aku. I can't really remember ape benda yang di pass nya tu, tapi macam fail la kalau tak silap.

Bila dia dah pass fail tu, aku tengok muka dia, dia pun did the same thing. Dia tenung macam nak telan aku. Sengal sungguh! Aku pun tunduk. Tengok and belek-belek fail tu. Lepas tu aku pandang depan, dia masih tenung aku. WTH! Jaga pandangan la wey. Haha.

Dah lama tenung aku, dia bersuara. Dia ajak aku sambung belajar kat tempat dia belajar sekarang.

Aku pun ,"Hah? Kat ******?Apsal pulak?" (stars tu stand for negara tempat dia belajar)

Dia pun angguk.Lepas tu tiba-tiba dia baca surah al-ikhlas depan aku. Apekene la dia ni. Adeii. =,="

Time tu aku terfikir, aku dah dapat tawaran MARA pegi India, so it's impossible utk aq sambung blaja gi ****** plak.

Mimpi aku memang merepek-repek. haha. Yang aku paling tak faham, dia tak bagitau pun reason kenapa dia ajak gi belajar kat sana, tapi cuma baca surah al-ikhlas je. Memang tak faham. Oke lah, enufff pasal mimpi-yang-aku-tak-faham ni. sekian.

notakaki1: Muka dia lain sikit dalam mimpi ni, but i know it's him
notakaki2: aku dah dapat surat tawaran rasmi mara! yuhuu. :D

Wassalam.

Dr. Lurvians.

4 comments:

  1. fuuyooo....
    tu semua HONDA DREAM je kot..
    ^_^
    sape dia tu?? hehehe

    ReplyDelete
  2. HONDA DREAM? haha ;p

    dia tu orang la. takkan beruk kot. ki3

    ReplyDelete
  3. orang mane...ehemmmm....
    nie daa masuk bab sejarah ni, history bak kate mat salleh....
    kikiki ^_^

    ReplyDelete

Komeng jangan tak komeng. :)