Thursday, October 8, 2015

Happily married! -Faris&Afifah-



Bismillah. Assalamualaikum.

Rasa dah lama sangat tak update. Maklumlah dulu busy nak kawin, lepas kawin pun busy, nak pindah rumah, nak uruskan hal study di bumi india yang bertuah ini. Alhamdulillah banyak urusan dah selesai. Majlis nikah, reception and bertandang pun selamat semuanya. Walaupun tak banyak masa nak prepare utk wedding sendiri disebabkan tak banyak cuti tahun ni. Serba salah sangat sebab dah banyak menyusahkan parents. Allah sahaja yg mampu membalas. Sekarang ni pun dah selamat berada di India..di rumah baru bersama suami tersayang. Semoga makin bertambah usia perkahwinan, semakin bertambah barakah.

InshaAllah akan update pasal majlis kawin kite bila masa yang sesuai. Walaupun takde siapa yang nak baca pun takpe lah kite simpan buat kenang kenangan. Har har. Majlis dulu berlangsung dekat Dewan Taman Perwira Sikamat and belah lelaki Roof Garden Hotel Bukit Jelutong. Syukur semuanya berjalan lancar walaupun pengantin sampai lambat sikit. Haha. Masih terngiang ngiang lagi paluan kompang and lagu kompang dipalu perantin baru tu. Alahai. Nostalgia sangat ni. Okay lah. Sebagai teaser..kita serta kan sekali gambar kad kahwin febret kite. Hihi. Sekian wassalam.

2 comments:

  1. alaalaaa... comelnya kad kahwin dia.. :) moga berkekalan hingga ke syurga deyh.. :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha ni mak mertua yg suggest design niπŸ˜‚ inshaAllah amiin. Terima kasih atas doanya 😘😘

      Delete

Komeng jangan tak komeng. :)