Sunday, March 13, 2016

Are you pregnant?

Alhamdulillah dah 6 bulan jadi isteri orang. Soalan paling banyaaak orang tanya ; "pregnant ke?" "Bila nak dapat baby twin niii". Haha. Buat pengetahuan korang, kita nak sangat ada baby, tapi kita tak tau siapa yang boleh jaga kalau ada baby masa belajar. Kat india tak boleh hantar nursery kalau baby kecik sangat. Lagipun suami kita ni tak percaya sangat kalau orang luar jaga, lagi2 kalau orang tempatan sini.

Ape ape pun. InshaAllah doa doakan lah kami ni. Kalau itu yang terbaik..moga Allah permudahkan. 

Btw. Postingmate selalu sakat sakat. Sejak nausea muntah muntah haritu, ramai ingat kita ada morning sickness. Padahal perut masuk angin je. Bukan sebab perut ada baby. Sejak tu kalau ada xray procedure dalam ward, dorang akan protect kita sebab dorang kata kita pregnant takleh kene radiation. K....

Thats all for today. Actually tengah bosan baru habis exam. I keep updating my blog sementara masih ada masa sebelum masuk OBG. Tak sabar rasanya nak jumpa HOD ObG yang digembar gemburkan itu. Hihi. Sekian. Wassalam. 

video
Mrs Faris




2 comments:

  1. Bukan senang nak jumpa orang sezaman yang masih istiqamah tulis blog.
    Huehue.
    Cepat2 dapat baby.
    Aloy dah selamat dapat sorang dah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha inshaAllah kalau ade rezki nanti. Aloy dah dapat baby dah?? Tak tau punnn

      Delete

Komeng jangan tak komeng. :)