Saturday, May 14, 2011

Are You Ready?


Okey aku tak tau nak tulis apa sebenarnya tapi aku tetap nak tulis jugak biarlah nampak macam berserabut ke ape ke yang penting aku nak tulis jugak kat sini without any fullstop canI?Okay cukup cukup balik pada tajuk kat atas ni ingin aku cakap kat sini yang aku tak bersedia nak masuk alam kampus sebab cepat sangat patutnya bulan6 ke bulan7 ke takpe lah jugak ni bulan 5 yakni 21 haribulan yakni sabtu ni so aku rasa cepat sangatlah pulak macam tak percaya adeih macamane ni aku malaslah nak fikir pasal persediaan nak masuk college ni dahlah kena jadi junior eiiiii tak sukenye nasib baik 10bulan je belajar kat asasi yang lain sumenye cuti wahaha aku suka cuti sangatsangat then aku risaukan pasal scholarship mara

oh tolonglah mara jangan hampakan harapan saya terutamanya ibu bapa saya yang banyak membantu saya untuk survive dalam hidup ni sepanjang 17 taun plusminus ni aku tak nak lagi kecewakan harapan makayah aku lagi tolonglah semuanya mengharap yang tinggitinggi ke atas aku aku jugak yang tertekan kat sini biasiswa mains pun aku tak dapat biasiswa mara aku berserahjelah aku harap aku dapat buat a level dekat kolejyayasanuem idaman aku tu
harapharaplah kan aku hanya mampu berdoa je siangmalam harap dimakbulkan dan kalau tak berjaya pun ada hikmahnya mungkin takdir aku hanya di uitm puncak alam sahaja but i dont mind puncak alam pun best jugak kan kan sebab boleh turunkan berat badan beberapa kg kat situ haha ini niat sampingan je masuk uitm tu ok jangan fikir bukan bukan

seterusnyaakumasihsedihlagitakdapatmainshahahataktaulahkenapaakumasihemopadahalbendanidahlamadahsoletsbygonebebygonelaadoiyaitapiakufrustlahsebabmyparentsdokcomplainmacamane
budaktakstraightA'sbolehdapatmainsyangstraightA'stakdapatpulakmacamtakadillahkatsitukantapinakwatcamanebendadahjadinakwatrayuanpunakudahmerajuklagipunkattimurtengahmemangtengahtakstabilrisikotinggikatsitukalaunakamekcriticalcoursemacammedicanddengarciteade3orangpelajar
yangdapatmainstolaktawaransebabkeadaankatsanatakstabilhuhuhu

Okaydahitusahajalahwalaupunagakmerepektapiakupuashati!outdulutataaa~

8 comments:

  1. oh, terseksa mindaku mencerna perenggan terakhir tu. hahaha ^^

    ReplyDelete
  2. HAHA malaslah nak tekan space..tekan enter je rajin..

    memang terseksa sebab bahasa pun bahasa rojak. wah3 :p

    ReplyDelete
  3. hahaha
    chill, akk dlu pun x dpt mains.nanges2 dan nanges~
    =P
    lepastubuatrayuanlepastudapatmaralepastumainscallcakaprayuanditerimaapekah??

    moga Allah beri yang terbaik :)

    ReplyDelete
  4. terus pening bace pharagraph last.seriusly..x tipu.haha

    ReplyDelete
  5. kauuuu.. tension aku baca. ni lagi susah dari baca tulisan backwards..

    ReplyDelete
  6. kak farah : haha. kelaka lah kakak ni. ki3. insyaALLAH, HE knows best. (:

    wardah07: saba yea. kite tengah geram tu yang taknak tekan space tu. wakakaka

    Fatimah: saboww saboww. hahaha. 2lisan backwards lagi senang ke? same je kot. ga3

    ReplyDelete

Komeng jangan tak komeng. :)