Sunday, November 6, 2016

[REVIEW] : The Body Shop Vitamin E Mosturizer

Assalamualaikum and hello everyone! 
 

Setelah sekian lama tak update belog..hari ni kita nak update mengenai one of my febret skincare product which is a mosturizer from Body Shop. Sekarang kat India dah nak masuk winter, so my skin dah mula kering and pedih, tapii sejak pakai mosturizer ni, alhamdulillah sekali pakai jer terus okay and kalau pakai lebih lebih muka jadik oily pulak ๐Ÿ˜‚ 

Dia ada dua jenis, yg biasa punya, and lagi satu intense moisturizer. Kita beli yang intense punya. And kita tak pakai everyday pun, bila kulit kering sangat baru pakai, kalau tak dia akan buat muka jadi oily after few hours. So for everyday wear kita pakai safi mosturizer yg kaler hijau tu or shiseido white lucent yg suami hadiahkan kat kite masa bday haritu. 

It has vitamin E and mild scent, consistency sama macam krim pelembab safi, cuma body shop punya mosturizer gives immediate effect to your skin, memang kulit jadi lembab and glowing sekali pakai. So,itu saja. Kalau yg kulit kering sangat tu, this is highly recommended k. Price pulak around 1300 rupees kalau convert dalam RM80, tapi tahan lama k. Sangat berbaloi! 

Ok sekian sahaja untuk hari ni. See u again, bye! Wsalaam. :)

No comments:

Post a Comment

Komeng jangan tak komeng. :)