Monday, June 14, 2010

Hilangnya cinta.

Bila cinta kini
Tak lagi bermakna
Yang ku rasa kini
Hanyalah nestapa
Di tinggalkan cinta masa lalu

Dulu kau tawarkan
Manisnya janjimu
Dan ku sambut itu
Dengan segenap hatiku
Bila engkau pergi
Tinggalkan ku

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hingga ku memilih
Cinta yang fana

Perginya dirimu
Merobek jantungku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan
Dalam harapan


  • Suke lagu ni! walaupun takde kena mengena pun wif my life. Tapi it's about seorang perempuan malang punya life. So tragix. Yanie! jangan sedeh sedeh lagik. Sampai kua wayang pun still nanges lagi. huhu.
  • Watev it is, memang benci gile watak Azmi tu. Aku rase die should be the budak setan, bukan Kasyah. (Even tho Kasyah masukkan cicak dalam cola-cola Ayu.Eee, rasa nak muntah plak bile ingat balik.)Tapi Azmi lagi setan. Siyesly, ta pernah tengok seorang lelaki or lebih-lebih lagi suami, layan perempuan sekejam itu. It's so unfair. Die manusia gak.
  • If memang wujud lagi la orang macam tu, bak kata cigu Azam, "dayus, laki yang pukul perempuan.", memang aku bakar dia hidup-hidup. Eheh. bajet power sangat jek. :D
  • Susah nak terima ending die, Ayu baru jea nak mulakan hidup baru, tapi .. huhh. yang tak tahan time Kasyah letak baby yang baru lahir sebelah jenazah Ayu. Aduhh. Teresak-esak Azra nanges time tu. Huhu. Sebok je tengok orang nangis-nangis. Hehe. :')

2 comments:

  1. tiada sistem followers ke blog anda ini?

    mine, http://mikeldaichi.blogspot.com

    ReplyDelete

Komeng jangan tak komeng. :)